Hoi, ik ben Marjolein

Ik besloot alleen nog maar dingen te doen die ik leuk en fijn vind! 

Als moeder van twee meiden, partner en Online Business Manager doe ik wat ik leuk vind én waar ik goed in ben. 

"Ook ik probeerde alle ballen hoog te houden"

Eind 2017 besloot ik te stoppen met mijn baan als secretaresse in loondienst. De reden? Ik werd er simpelweg niet meer gelukkig van. Na jaren in loondienst te hebben gewerkt wilde ik het anders doen. Ik wilde voor mezelf beginnen en gooide in 2018 dan ook het roer om. Ik heb een opleiding gevolgd voor gewichtsconsulent en beweegtrainer en ik begon mijn eigen bedrijf.

Heel veel ballen en heel veel jongleeracts verder, kwam ik in gesprek met een natuurtherapeut. Ik zat niet lekker in mijn vel en blijkbaar ging dat verder dan ik dacht. Stress was kind aan huis en ik werd opgeslokt door alle randzaken die bij het leven van een ondernemende moeder komen kijken. Hoe frustrerend was dat om opeens alle ballen te laten vallen? Het idee te hebben dat je faalt? In deze periode ben ik er achter gekomen wat mijn sterke en minder sterke punten zijn, waar ik warm voor loop én wat mijn valkuilen zijn.

Vanaf dat moment besloot ik alleen nog maar dingen te doen die ik leuk en fijn vind. Dat wat ik leuk vind om te doen doe ik, radicaal en vol ambitie. Wat ik minder leuk vind laat ik los. Die periode liep toch even anders, maar zorgde er wel voor dat ik mijn missie vond: andere vrouwelijke ondernemers ontzorgen zodat zij meer tijd hebben voor het gezin, zichzelf en hun eigen ambities. 

Achter de schermen ben ik trouwens nog steeds gewichtsconsulent, omdat allebei mijn bedrijven iets gemeen hebben: ontzorging met een echte Marjolein-ervaring. Wat dat inhoudt? Helderheid en duidelijkheid, goede en oprechte communicatie en een lekker gestructureerde aanpak. Ik vind het nu eenmaal fijn als dingen structuur hebben en geregeld zijn.

En nu wil ik het jongleren van je overnemen.

Een snelle samenvatting

1. Naast een lieve man en twee knappe meiden, is labrador Fons ook onderdeel van ons gezin.

2. Ik sport lekker effectief meerdere keren in de week en wandel graag met de hond 

3. Ik heb ook mijn zwakke momenten: de McDonalds is mijn nummer één guilty pleasure.

4. Ik ken alle liedjes van het foute uur van voor naar achter uit mijn hoofd, maar ben ontzettend slecht met namen. 

5. Eten, drinken, spelletjes en uitstapjes. Al die cliché dingen met familie en vrienden? Ik hou ervan! 

6. Volledig tot rust komen doe ik het liefst op Ibiza. Meer dan zon, zee en strand heb ik dan niet nodig. 

7. Ik heb een waslijst aan wisselende stopwoordjes. Kun jij me erop betrappen?

Marjolein