Werk met mij als Online Business Manager

De weg naar focus, structuur en rust!

Hoe lang lukt het jou nog om alle ballen hoog te houden?

Als ambitieuze ondernemende vrouw vraag je je wel eens af of je niet beter jongleur had kunnen worden. Een goedlopend bedrijf, een gezin, het huishouden, vrienden en familie én jezelf: een gemiddelde circusartiest kan daar nog iets van leren. Je doet je stinkende best om alle ballen hoog te houden, maar hoe fijn zou het zijn wanneer je weer tijd hebt ... 

  • Om een snipperdag op te nemen om met vriendinnen naar de sauna te gaan.
  • Om te gaan zwemmen met de kinderen.
  • Om te gaan lunchen zonder schuldgevoel dat er nog zoveel werk ligt.
  • Om te sporten om 09.00 uur in de ochtend.
  • Om die ambitieuze plannen nu echt uit te werken.

Jouw bedrijf past niet in een standaardoplossing

Werken met mij betekent werken voor én aan jouw bedrijf. Ik vind dan ook dat jouw bedrijf niet in een mooi pakket of een standaardoplossing past.

Wie ben ik? Marjolein Exalto Online Business Manager, moeder en een echte structuurjunkie. Ik schep orde in de chaos, regel het voordat het gevraagd is en pak alle ballen af, om ze vervolgens te ordenen en terug te stoppen waar ze horen. Hoe ik op dit punt beland ben? In 2018 stopte ik met het werk wat ik deed, omdat ik er simpelweg niet meer gelukkig van werd. Ik wilde doen wat ik leuk vond, zónder opgeslokt te worden...  

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Structuurjunkie dat is ze zeker
"Marjolein heeft mij geholpen met het structureren van mijn bedrijf o.a. door diverse zaken te digitaliseren zoals de financiële administratie en archief. Alles verliep vlot en ik had er geen omkijken naar. Het is fijn om mij te kunnen richten op de coaching van mijn praktijk en het is fijn dat zij zich bezig houdt met de andere werkzaamheden". 


Joyce kindercoach
Ms. Nameless
Add Your Stars
Iedereen zou een Marjolein moeten hebben!

"Samenwerken met Marjolein is het beste wat mij de laatste maanden is overkomen. Zij voelt precies aan wat er gedaan moet worden en is mij vaak een stap voor. Dit zorgt voor ontspanning. Iedereen zou een Marjolein moeten hebben".


Diana stresscoach

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik heb weer weekend!
"Wil je graag tijd over houden? Dan is het handig om Marjolein in te schakelen. Ik heb nu echt weekend. We bespreken wekelijks welke werkzaamheden er opgepakt worden. Dit zorgt voor duidelijkheid en structuur. Dat betekent meer ruimte in mijn agenda".


Anneke masseur
Ms. Nameless
Add Your Stars